Once upon a time...

By: zamers zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
One Utama outing! celebrating Nurul's birthday

me driving d car
me n nurul
d birthday girl
View all 14 photos...
It's my kazen burstday... actually on d 14th of March. I kena belanje dia mkn.. coz she had helped me wif somethings... muehehee (u know what it is right). Anyway kena tunggu sampai gaji dpt baru laa bleh belanja.
So we watched Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous at One Utama... d tickets only rm7 per person... peliks!!! Mmg mcm tuh ke kat One Utama or it has some special rates for 11 am show???
Then lunch at Pizza Hut... saje nak try the rich gold crust pizza... but we were really dissappointed. Ingatkan d bright yellow thingy was cheese.. rerupanye sweet potato. So manis.. mcm tak sesuai dgn d pizza... n because of the ringsss... inti2 di tengahnye pun menjadi sikit. Tapik still menarik coz dpt skodeng this cute boy playing with children.... nurul jatuh hati sbb tgk dia pandai layan budaks...
Then jln2.. shopping n we went to this jigsaw shop... n tgk d glow in the dark jigwas... lawa beb...
Finally balik around 7 pm... 8 jam kat OU...


Sunday, 20-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding adik ipar Kak Aishah (opismate)

aina
Wan Razali Matsah bersama ketanye
shidan
View all 13 photos...
Kak chah menjemput kitorang ke wedding adik ipar nye di wangsa maju... berkumpul di menara dah akhirnye berjaya memaksa si razali membawa keretanye.. susah btul nak suh mamat nih bawak keta dia.. konon2nye keta dia lowered aa.. tapik mmg ade bump sure kena gaks laa... Buat ape beli keta besar kalau 2 org je bleh naik

Comel btul syaz anak kak chah... makan.. tunggu pengantin n amik gambar with d pengantins. Lepas tuh on d way balik.. lalu plaza yow chuan (rasanye laa namenye) n sbb ade 2 org kaki karaoke iaitu shidan n aina.. kitorang pun pegi la berkaraoke ngan baju2 kebayanye.. huhuhu. Rosak rosak! tapik biasa laa kalau plan sure tak menjadinye bile wat mcm nih laa baru jadi


Saturday, 19-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Midnight in Bangsar Jln Telawi

azah n zamie
eewa n lin
hujan lebat gile... sampai meja jadi penghadang tempias
View all 10 photos...
tetiba terdengar bunyi sms pada kul 7 mlm... eewa kasik msg ajak pegi minum2. Eewa's in KL ... dia n Lin baru balik dari Kuching, Sarawak... yeaa sure dpt souvenir nih . Since eewa tido rumah lin.. so derang ajak sleepover... yea slumber party.
So i arrived at lin's house dekat kul 10 gaks... tunggu azah... dekat kul 12 baru kuar. Ingatkan nak gi 15 je tetiba azah went a bit crazy... ajak pegi jauh2 ke KL. So we decided to pegi Bangsar (lagik... agak bosan gaks since dekat opis slalu lepak sini).
Anyway agak best.. mcm2 boraks... pelbagai topik kuar. Baru je nak abis mkn tetiba hujan turun rintik2... dan menjadi begitu lebat dlm masa tak sampai seminit. Dah laa abg2 yg pasangkan payung tuh pasang tempat kitorang lambat gile... dia gi pasang kat meja tak dek org dulu hampeh. We were stucked under d umbrella waiting for the rain to stop... dah dekat hampir steng jam... sbb bosan tetiba rasa menarik plaks amik gambar... Setelah puas amik gambar n sbb amik pun background tuh je... n d rain would not stop... kitorang decide untuk lari je laa ke keta... dah kul 2 dah. Kalau tunggu mau kul 5 pagi kot baru balik... huhuh
Anyway what a memorable night... lame gile tak buat mcm nih last skali rasa2nye masa zaman MMU dulu. Really miss d good old dayssss


Saturday, 12-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gina's wedding Shah Alam aka MMU's reunion

Gina n Arai
Along n shud sempat lagik posing tuh
Tgh bersanding
View all 10 photos...
bertambah sket laaa list org org yg bujang...
Gina's Wedding 12 March 2005... rumah gina sekangkang kera je nih.. kat seksyen 18. Teringat lagik kengkadang tolong hantar dia balik rumah...
so seperti biasa bile wedding2 nih seakan reunion kecil2an utk bebudak MMU... byk jumpa muka yg slalu jumpa dan ade gaks yg dah lame tak jumpa....
anyway congrates gina... may u both live happily ever after


Saturday, 5-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
D 2nd expedition menjajah air terjun ::: Ulu Yam Challenge

berkumpul di menara telekom
 
pasang jgn tak pasang
View all 23 photos...
Our second trip... to Ulu Yam. Yg pegi zamie, shidan, cicok, anissa, mas, razali, azra, kerdum, susu, rosli, nida, adik nida n boyfren nida erkk i have problem remembering names. Me as the director plus keja keja penyedian barangan... shidan d project manager... n cicok penaung aka tukang ajak org.
Basically rasanye sungai congkak lagik best becoz lagi redup n sejuk.
Or maybe becoz tempat yg kitorang pegi nih mmg agak tak best coz dia actually ade 3 hentian utk ulu yam nih


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net